---
Prive Sauna en B&B Limburg
WATER

Nieuwsbrief

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen? Vul dan hier je e-mail adres in:

bottom

Relaxatie Yoga en Meditatie

Line


In de lessen Relaxatie Yoga en Meditatie gaat het niet om het uitvoeren van de perfecte yogahoudingen, maar wel om het bewust worden van je lichaam en geest. De les Relaxatie Yoga is een cadeautje voor jezelf, een uurtje dat helemaal van jou is om eens lekker te ontspannen.

We hebben last van onze rug omdat we ons verkeerd houden en regelmatig over onze grenzen gaan omdat we de spanningen in ons lichaam niet meer voelen. Wanneer je weer bewust contact maakt met je lichaam, ga je automatisch je houding beter verzorgen en je grenzen respecteren. En je beter in je vel voelen.

Prive Sauna Tuin


Bovendien hebben we allemaal last van mentale stress. We voelen ons voortdurend opgejaagd en verliezen de grip op ons leven. Het ligt nochtans niet aan de omstandigheden van ons leven dat we ons zo voelen. Het ligt aan onze geest, die zich gedraagt als een losgeslagen wild paard en ons geen moment rust gunt.

Tijdens de lessen Relaxatie Yoga en Meditatie trachten we ons in de eerste plaats terug bewust te worden van onze geest en onze gedachten. En dan proberen we langzaam maar zeker dat wilde paard een beetje te temmen en weer grip te krijgen op onze gedachten. Want positieve en rustige gedachten zorgen automatisch voor een positief en rustig gevoel.We starten de les met een aantal rustige yoga houdingen en oefeningen. Daarna doen we een aantal meditatie- en ademhalingsoefeningen. De les sluiten we elke keer helemaal zen af met een geleide ontspanningsmeditatie.
De lessen duren ongeveer 55' en worden gegeven in kleine groepjes van maximum 12 personen.

Je kan op elk moment instappen, het enige wat je moet doen is je aanmelden op info@deboerderie.be of 011/402737 of via de knop bovenaan deze pagina.

UURROOSTER:

Elke maandag om 20.30 u

Prive Sauna TuinPrijs voor een losse les: 12,-€

Prijs 11 weken abonnement, 1 les per week : 100€
Prijs 11 weken abonnement, 2 lesses per week: 190€

Geen les:-
27/6- 5/7 t.e.m 10/7
- 2/8 t.e.m 6/8
- 15/8
- 27/8 t.e.m 15/9

Prive Sauna Tuin


Prive Sauna Tuin

Terug naar Het overzicht

---

De Boerderie - Eindertstraat 18 - 3581 Beverlo (Beringen) - Limburg
info@deboerderie.be
Tel: 0032 11 40 27 37 - Fax: 0032 11 39 30 98
Web Design & SEO by Kardash & Sons

facebook
De Borderie-logo